De vanzare 2 case, Magurele, Ilfov, zona rezidentiala linistita.

creata.la.patrat [at] gmail.com

Pe aceasta adresa de e-mail va astept intrebarile, propunerile, sugestiile sau sfaturile!

Use this e-mail address for any questions, proposals or advices you might have!

vineri, 21 august 2009

Mostre gratuite de Sapun Natural Soap Mill

Daca doriti sa primiti o mostra gratuita de sapun Soap Mill, asteptam un mail pe adresa office[at]sapunnatural.com cu datele voastre (nume, prenume, adresa). Precizati, de asemenea, gama pe care o preferati, Green Melody sau Yellow Express. Nu uitati sa cititi inainte toate detaliile legate de ingrediente, ca sa fiti siguri ca nu aveti alergie la unul dintre acestea.

Aici gasiti informatiile despre ele:
- Green Melody - http://sapunnatural.blogspot.com/2009/07/gamele-sapunurilor-naturale-soap-mill.html
- Yellow Express - http://sapunnatural.blogspot.com/2009/07/gamele-sapunurilor-naturale-soap-mill_31.html


Precizez, totodata, ca daca aveti domiciliul in Romania, atunci NU va trebui sa achitati taxele postale aferente expedierii, in valoare de 5 lei. Costul tuturor expedierilor va fi suportat de catre Echipa Soap Mill.

Daca aveti domiciliul in alta tara, atunci va trebui sa achitati taxele postale, putand sa va alegeti modalitatea de expediere.

Mostrele vor fi expediate dupa data de 15 septembrie, in limita stocului disponibil, sa folosesc o formulare uzuala.



Gama de produse Soap Mill cuprinde sapunuri pentru corp, fata si par 100% naturale, fara conservanti, fara chimicale, fara coloranti. Sapunurile Naturale Soap Mill sunt vegetale, ecologice, biodegradabile si va ingrijesc pielea asa cum alte produse nu o pot face!

Daca aveti intrebari sau nelamuriri despre
Sapunurile Naturale Soap Mill si nu ati gasit informatiile pe blog-ul Sapun Natural, daca vreti sa vindeti produsele noastre sau sa le cumparati, Echipa Soap Mill va asteapta e-mail-urile pe adresa office[at]sapunnatural.com.

Niciun comentariu: